Sklep Biostyle > Pieczywo, ciasta > Mini torcik monoporcja vege, bez glutenu i cukru białego A.Barlik
Składniki: Przykładowe składy:
Arachidowe - słonecznik, migdały, daktyle, masło orzechowe, banany, orzechy arachidowe, syrop klonowy, olej kokosowy
Ciasteczkowe - orzechy włoskie, daktyle, kakao, nerkowce, cukier kokosowy, siemię lniane, cynamon, mąka bezglutenowa, migdały, czekolada 60%, syrop z agawy, espresso, mleko, mąka i olej kokosowy
Wiśniowo - czekoladowe - pestki dyni, wiórki i olej kokosowy, kakao, żurawiny, nerkowce, syrop z agawy, mleko kokosowe, wiśnie, sok z cytryny
Espresso z solonym karmelem - orzechy włoskie, nasiona słonecznika, figi, kakao, espresso, cukier kokosowy, nerkowce, karob, syrop z agawy, olej i mleko kokosowe, sól himalajska
Kokosowo-waniliowe z owocami - orzechy włoskie, wiórki kokosowe, banany, daktyle, całe owoce (czarne porzeczki, wiśnie, maliny), nerkowce, mleko i olej kokosowy, syrop z agawy, wanilia, żurawiny
Awokado limonkowe - pestki dyni, syrop z agawy, daktyle, awokado, limonka, cytryna, olej kokosowy
Sezamowe z czekoladą - pestki dyni, daktyle, kakao, olej kokosowy, syrop z agawy, czekolada 65%, tahini, mleko kokosowe, masło kokosowe
Czekoladowo-pomarańczowe - migdały, słonecznik, wiórki kokosowe, kakao, syrop z agawy, nerkowce, olej kokosowy, sok z pomarańczy, daktyle
Producent: Aleksandra Barlik