Wyszukiwanie

» znajdź produkt po jego nazwie

Twój koszyk

Twój koszyk jest pusty
 
HARMONOGRAM ZAMÓWIEŃ ŚWIEŻYCH PRODUKTÓW W SKLEPIE BIOSTYLE.PL
 
KATEGORIE
Sklep Biostyle > Mąki, mieszanki do wypieku > Mieszanka na keto ciastka z czekoladą bez cukru B/G 365g Pięć Przemian

Mieszanka na keto ciastka z czekoladą bez cukru B/G 365g Pięć Przemian

Producent:
Index:
5902837812076
Stan:
dostępny
Cena brutto: 18,20 zł
Ilość sztuk :
Do koszyka
Waga: 365g.

Składniki: mąka MIGDAŁOWA, erytrytol (substancja słodząca), mąka kokosowa, czekolada gorzka bez dodatku cukru 8 % [miazga kakaowa 60 %, substancja słodząca (erytrytol 29,5 %, glikozydy stewiolowe ze stewii 0,03 %), tłuszcz kakaowy, inulina, odtłuszczone kakao w proszku, emulgator: lecytyny (z SOI), aromat waniliowy], inulina, cynamon cejloński, sól kłodawska.

Informacja o alergenach:
Produkt zawiera migdały i soję. Produkt może zawierać orzechy.

Opis:
Bezglutenowa mieszanka do wypieku 35 ciastek z czekoladą keto. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Zawiera substancje słodzące. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1. Przesyp mieszankę do miski.
2. Dodaj 1 jajko i 100 g roztopionego, przestudzonego masła. Opcjonalnie możesz dodać 1 jajko, 50 g roztopionego MASŁA i 50 g pasty migdałowej.
3. Mieszaj łyżką, a następnie zagnieć rękami.
4. Ciasto rozwałkuj na cienki placek pomiędzy dwoma arkuszami papieru do pieczenia i wycinaj foremką dowolne kształty. Ciastka można też formować w rękach.
5. Ciastka układaj na blasze wyłożonej papierem do pieczenia.
6. Piecz przez 12-15 minut w temperaturze 180 st C.

Wartość odżywcza w 100g:
Wartość energetyczna: 1814 kJ/434 kcal
Tłuszcz: 41 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 16 g
Węglowodany: 24 g
w tym cukry: 2,2 g
Błonnik: 9,2 g
Białko: 10 g
Sól: 0,3 g

* Wartość odżywcza produktu wyliczona dla przepisu składającego się z mieszanki, 1 jajka i 100 g masła.

Producent: Pięć Przemian
Biostyle Anna Kowalska
ul. Górecka 145, 61-424 Poznań
Masz pytania? 509-530-539
© 2024 Biostyle Anna Kowalska, wszelkie prawa zastrzeżone
Logowanie